Muut kattopalvelut - Espoo

Huoltomaalaukset, pinnoitukset ja pesut - huollamme katot kerralla kuntoon

Jos katto on rakenteellisesti kunnossa eikä se tarvitse remonttia, on säännöllinen huolto kuitenkin paikallaan. Maalauksilla, pesuilla ja pinnoituksilla varmistetaan, että katto kestää ajan ja ilmaston mukanaan tuomia rasitteita. Hyvin tehty huolto pidentää katon käyttöikää ja pitää samalla sen ilmeen siistinä. 

Kattohuoltopalvelumme sinulle

  • Kattopesut: katon pesu kannattaa tilata, kun kate alkaa kerätä sammalta, levää tai muuta kasvustoa ja roskaa. Hyvin tehty pesu ehkäisee kasvustosta helposti aiheutuvaa rapautumista ja sitä myötä suurempia rakenteellisia ongelmia. Käytössämme on tehokas pesukalusto ja oikeat aineet, joilla katto puhdistuu käden käänteessä.
  • Katon huoltomaalaus: maalaus kohentaa katon kuntoa silloin, kun katto ei ole remontin tarpeessa. Siisti lopputulos syntyy, kun pesut, muut pohjatyöt ja maalaukset hoidetaan oikein. Laadukkaat maalit ja siisti kädenjälki antaa katolle kauniin ja kestävän suojan. 
  • Pinnoitukset: likainen ja kasvuston valtaama katto kärsii helposti rapautumisesta ja muista vaurioista. Pinta huokoistuu ja halkeilee ja seurauksena voivat olla mittavatkin kosteusongelmat. Pinnoituksella saadaan kuitenkin ehkäistyä vaurioitumista ja tukittua mahdolliset halkeamat. Hyvin valittu pinnoite on vahva ja se antaa katolle kestävän, liukkaan pinnan, joka hylkii lumikerroksia ja katolle kertyvää jätettä. 

Kun haluat katollesi hyvää huolenpitoa, soita meille!

Ota yhteyttä ja kysy lisää! »